PRESS / HISTORY

Ik herinnerde me dat ik al op jonge leeftijd geïnteresseerd was in mode-styling en altijd mode-illustraties tekende. Daarna, tijdens mijn eerste jaren bij de Bijenkorf als stylist, raakte ik ook steeds meer geïnteresseerd in lifestyle en wonen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit ook in mijn carrière de rode draad is geworden ... van het stylen en ontwerpen van etalages voor de Bijenkorf, het vertalen van grote commerciële thema's naar specifieke campagne- en stylingthema's, maar ook het stylen voor magazines.

Creatie en styling zitten in mijn genen en ik ben hier altijd mee bezig. Ik hou van alles wat mooi is en geloof dat schoonheid in alles verborgen zit. Door het volgen van alle catwalks, Fashion Weeks, designshows, tentoonstellingen, enz. en door mijn ogen open te houden voor alles wat te zien is op straat en in de tijdschriften, voed ik mezelf visueel. Ik gebruik deze indrukken als een bron van inspiratie om met nieuwe ideeën en concepten te komen. Niets maakt me gelukkiger dan het creëren van gedenkwaardige klantervaringen met mijn concepten en campagnes. Door mijn marketingcommunicatie en stylingervaring, begrijp ik wat uw klant nodig heeft en gebruik ik dat in de vertaling naar een creatief concept.

Mijn motto's zijn:
"Love beauty in life"
"Without passion life means nothing"

Publicaties door de jaren heen